Честита новата 2020/2021 учебна година

На 15 септември 2020 година тържествено бе открита учебната година в нашето училище.

Гост на тържеството бе президента Румен Радев, който приветства учениците, педагогическия колектив и ръководството на училището.

Благодарим за получените подаръци и за пожеланията.

Ето съобщението на пресцентъра на президента.

 

Публикувано в Новини

Безопасност в мрежата - ценни съвети и правила

Правила за безопасност на децата и учениците в компютърната мрежа в детската градина, училището и в интернет, разработени от Държавна агенция ,;Закрила на детето” с участието на експерти от отдел „киберпрестьпност” към Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” и с Центъра за безопасен интернет https://sacp.government.bg/sites/default/flles/SafeNet_DAZD2020.pdf

Кратък наръчник за родители, разработен от Асоциация „Родители”  Кратък наръчник за родители, разработен от Асоциация "Родители"

Публикувано в Новини

Указания, относно месечна целева помощ при обявено извънредно положение или обявена извънредна епидемична обстановка за семейства с деца до 14-годишна възраст

В Държавен вестник, бр. 77 от 01.09.2020 г., е обнародвано Постановление на Министерския съвет № 218 от 17.08.2020 г. за допълнение на Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане, с което се регламентиранов вид месечна целева помощ при обявено извънредно положение или обявена извънредна епидемична обстановка.

Публикувано в Новини

Удължава се срока на въведените противоепидимични мерки

 

Днес, 26 март 2020 година Министър Ананиев издаде заповед, с която удължава срока на всички въведени противоепидемични мерки до 12 април 2020 година, включително.

Може да се запознаете със : Заповед № РД-01-154

Публикувано в Новини

Как да предпазим себе си и околните от зараза

Уважаеми ученици и родители,
Предоставяме Ви информационни материали и превантивни мерки с цел недопускане разпространението на заразата ( в условията на обявено извънредно положение във връзка с вируса на COVID-19).

Публикувано в Новини